پرویز فتاح در حاشیه سفر به استان هرمزگان و بازدید از بزرگترین خط انتقال نفت خاورمیانه که از گوره در استان بوشهر آغاز و به منطقه جاسک در شرق تنگه ترمز ختم میشود، با اشاره به نقش بنیاد مستضعفان در احداث این خط انتقال نفت اظهار کرد: با بهرهبرداری از این خط انتقال، کشور به یک پایانه جدید صادرات نفت دست پیدا میکند که قادر است روزانه یک میلیون بشکه نفت سنگین و ترش را به جنوب شرق کشور منتقل کند و بنیاد مستضعفان احداث 164 کیلومتر و تلمبهخانه شماره 5 این خط انتقال 1000کیلومتری را که اهمیت بالایی برای کشور دارد، عهدهدار شده است.
رئیس بنیاد مستضعفان افزود: خوشبختانه بنیاد مستضعفان در اجرای این بخش توانسته طبق قرارداد و بر اساس زمانبندی ارائه شده انجام وظیفه کند و هم در بخش لولهگذاری و هم در احداث تلمبهخانه، طبق زمانبندی پیش رود و رکورد جدیدی را در سرعت اجرای پروژه ثبت کند.
وی گفت: در حال حاضر 90٪ تأمین لوله و جوشکاریها انجام شده و 70% لوله گذاریها تکمیل شده است و امیدواریم با همین سرعت، ادامه کار نیز انجام شود.
فتاح اضافه کرد: در احداث تلمبه خانه نیز با توجه به اینکه زمانبندی اجرای این بخش، تا خرداد ماه است، ما سعی خواهیم کرد در پیش از اتمام زمانبندی، ساخت تلمبه خانه تکمیل شود که البته زمان تکمیل تلمبه خانه، مانع از انتقال نفت در این خط نخواهد شد.
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به توانمندیهای مهندسان ایرانی و استفاده از توان داخلی در اجرای این پروژه گفت: نکته حائز اهمیت در این پروژه آن است که برای نخستین بار از لولههای تولید داخل برای احداث خط انتقال نفت ترش و سنگین استفاده شده و تمام عایق بندی لولهها نیز با استفاده از توان داخلی انجام گرفته است.
وی اضافه کرد: این در حالی بود که تا پیش از این 100% لوله های خطوط انتقال نفت، از خارج کشور وارد می شد و حالا این لوله ها در کارخانجات فولاد داخل تولید می شود.
فتاح گفت: این پروژه و رکوردزنی در سرعت انجام آن نشان داد که در همین شرایط تحریم نیز میتوان با تکیه بر روحیه اقتصاد مقاومتی، کارها را به خوبی پیش برد و می توان آن را بروز و ظهوری از همت و توان متخصصان ایرانی دانست.
گفتنی است فتاح در این سفر علاوه بر بازدید از احداث تلمبه خانه شماره 5 و کارگاه لوله گذاری خط انتقال نفت گوره به جاسک، با حضور در مزار شهدای گمنام قلعه قاضی، به این شهدا، ادای احترام کرد.
ارسال نظرات